MW SWEDEN

MANDAWORKS AB

Åsögatan 121 (5.floor) 

116 24 Stockholm, Sweden

metro station Medborgarplatsen

email: info@mandaworks.com

phone: +46 736 741 440

MW CHINA

MANDAWORKS

No.61 Xia'nan Road (Block 1, Room 305)

Nanhai District, Foshan, China

Post code 528000

email: china@mandaworks.com

phone: +86 20 3411 08 53

MW CANADA

STUDIO DE DESIGN MANDAWORKS (corporate entity)

2055 Avenue Desjardins

Montreal, QC H1V 2H1

Canada

email: canada@mandaworks.com

+1 514 831 0115

DATA

VAT no.: SE556802392201 
Moms reg. no.: 556802-3922 
Bank: Handelsbanken
Bankgiro no.: 611-1207 
Insurance Company: Länsförsäkringar Sak Försäkringsaktiebolag                                  (Policy nr: 101135.4)

OPPORTUNITIES WITH MANDAWORKS

Mandaworks is always interested in hearing from talented and dedicated people who would like to join or collaborate with our team.

If you are interested in working with us, please send a cover letter, CV and portfolio (max 10 MB) to work@mandaworks.com.

VI SÖKER LANDSKAPSARKITEKT!

Mandaworks är kontoret med visionära projekt där delaktighet från både kunder och medarbetare är en självklarhet. Vi söker nu förstärkning med en ny landskapsarkitekt som vill följa med på vår spännande resa!

 

I rollen som handläggande eller ansvarig landskapsarkitekt kommer du att arbeta i flera skeden, från tidig skiss till projektering av den yttre miljön.  Du arbetar självständigt och driver gestaltningsuppdrag i team med medverkande och handläggande arkitekter. Offentliga rum som torg och parker är vårt huvudfokus men också gestaltning av bostadsgårdar och andra privata miljöer kommer att ingå i arbetsuppgifterna. Du bidrar till att forma visioner och förverkliga dem i konkreta rum.

 

Vi tror att du är utbildad landskapsarkitekt med minst 5 års erfarenhet inom yrket. God gestaltningsförmåga och projekteringsvana värderas högt tillsammans med erfarenhet av skiss och utredning i tidiga skeden. Du har ett helhetsperspektiv på designprocessen och är självständig, trygg och ansvarstagande med ett eget kontaktnät i branschen. Du har lätt för att bygga goda relationer med dem du jobbar med, både kunder och medarbetare.

 

Med verksamhet i Stockholm, Montreal och Guangzhou, och projekt över stora delar av världen är vi med och skapar platser som engagerar. Gruppen består av 19 medarbetare med internationell bakgrund och bredd som nyfiket driver testande processer. Vi gillar dynamik och lekfullhet och är öppna för att fortsätta förändras tillsammans med nya medarbetare.

 

Låter det spännande?

Sista ansökningsdag är 30 november. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens slut, så skicka gärna din ansökan redan idag till work@mandaworks.com.

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle